Sensei Sáfár László IX.DAN Gyulán!

Az idén is megrendezésre került az A.J.K.A Shotokan Karate-do Szövetség karate edzőtábora Gyulán. Ezek a táborok azért is fontosak, mert segít a hibajavításban, egységesíti a technikákat és nem utolsó sorban, erősíti a klubok és tagjaik között kialakuló baráti szellemet. Az A .J.K.A. (American JKA Karate Association) magyarországi tagszervezete Békés megyében három klubbal is dolgozik, hiszen Békéscsabán két, Gyulán egy klub tartozik a szövetséghez. A tábort a szövetség vezetője, Sensei Sáfár László IX.DAN vezette, aki itt ünnepelte ahol a 77.születésnapját, a tanítványok nagy megbecsülése közepette!
A rendkívül magas fokozatú, kiváló harcművész a rá jellemző energiával mozgatta a tábor lakóit, összesen hat edzésen. A Budapestről, Nagykanizsáról, Szegedről, Békéscsabáról és Gyuláról érkezett 65 résztvevő elsősorban az a csapásos technikákkal – uraken, haito uchi, stb.- ismerkedhetett, különböző alkalmazások keretében. Csütörtökön délután egy edzés, pénteken és szombaton 2 edzés volt és szombaton került sor a Dan vizsgára is ahol ketten 2.danra, egy résztvevő pedig 4.danra vizsgázott sikeresen. A szombat esti Sayonara partyn köszöntötték Sáfár László nagymestert születésnapja alkalmából élő zenével tortával , vacsorával. A jól sikerült szemináriumot a vasárnap délelőtti edzés zárta, amelyen részt vett a szarvasi Lovász György mester, az SKI magyar szövetségének elnöke is.
Jól sikerült tehát a gyulai edzőtábor, jó munkát végzett a Torma György mester vezette a rendező Gyulai Karate Egyesület.

Ajánlott bejegyzések