Tilos lesz a szex az olimpián

Nem lehet szexelniük az olimpikonoknak. A japánok megígérték, ha valaki megszegi a szabályt, az büntetést kap, ami egyszerű bírságtól kezdve akár az olimpiából való kizárás is lehet.

Azt már eddig is tudtuk, hogy nem mindennapi olimpiát rendeznek július 23-tól Tokióban, ám arra vélhetően senki sem gondolt, hogy a szervezők – akik 150 ezer fogamzásgátlót osztanak szét az ötkarikás játékok alatt – megtiltják a szexet a tokiói játékok 15 ezer olimpiai és paralimpiai sportolójának – írta meg a Tények.hu

Azok a sportolók, akiket szabályszegésen érnek, büntetést kapnak, ami egyszerű bírságtól kezdve akár az olimpiából való kizárás is lehet. A rendelkezés célja, hogy megakadályozza egy esetleges koronavírusgóc kialakulását az olimpiai faluban.

Az olimpiákon történő szexuális együttlét nem új keletű, először az 1988-as szöuli olimpián osztottak szét több százezer ingyenes óvszert az AIDS megelőzése címén. Az eset óta rendszeresen osztanak nagy mennyiségű óvszert nagyobb világeseményeken, a rekord 450 000 darab volt, amit a 2016-os riói olimpián osztottak szét.

 

Inter Japán Magazin

Ajánlott bejegyzések